Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

14 ŞUBAT’a özel hediye alternatifleri

Sevgililer Günü'ne sayılı günler kaldı. Hâlâ 'Ne hediye alsam?' diye düşünüyorsanız, huzurlarınızda 14 Şubat hediye alternatifleri:
LSV DÜKKAN: Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi 'Sevdikleriniz için en iyi hediyeler!' sloganıyla yola çıktı. Lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiş gençler tarafından sevgiyle üretilmiş hediye alternatifleri LSV Dükkan markası ile hazır. Ürünlerin satışından sağlanan tüm gelirin lösemili çocukların tedavisinde kullanılması, hediyelerin değerini daha da anlamlı kılıyor.
AŞKTAN GERİYE KALANLAR MÜZESİ: İstinyePark'taki Aşktan Geriye Kalanlar Müzesi'nin yanındaki hediyelik dükkan, klasik hediyelerden bunalıp sevgilisini hem gülümsetmek, hem de mesajlarını dolaylı yoldan vermek isteyenleri bekliyor.
Özel mesajlı hediyenizi verdikten sonra beraber müzeyi de gezerek bu günü daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.
MASAJ: The Sofa Hotel içindeki Greenspa, Sevgililer Günü'ne özel masaj kampanyası ile çiftleri unutulmaz bir gün yaşamaya davet ediyor.
Gergin bir sevgiliniz varsa bu hediyeyle ilişkinize güzel bir yatırım yapabilir, üstelik masaj sonrası kalpli sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.
KALP PİZZA: Dominos'un Sevgililer Günü klasiği Kalp Pizzalar, yemek tutkunu sevgililer için hem romantik, hem de hesaplı bir hediye.
KALPLİ PASTA: Sevgilisiyle paylaştığı bir dilim pastanın lezzetini hiçbir şeye değişmeyenler, 14 Şubat'ta Özsüt'te buluşabilir. Çikolata ve meyvelerle tatlandırılıp kalpli dantellerle Sevgiler Günü'ne özel olarak süslenen pasta, kurabiye ve kekler; iki kişilik sunumlarıyla çiftlere aşkın en tatlı halini yaşatacak.
KARTALKAYA'DA ROMANTİZM: Bir kar tatilinden daha romantik ne olabilir ki? Yemyeşil çam ağaçlarının bembeyaz karlarla buluştuğu Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan Golden Key Kartalkaya, size unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmak için hazır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA